Босна и Херцеговина направи дебюта си на Световно първенство като независима държава в Бразилия. Резултантият нападател Един Джеко е готов на саможертва в името на странта си.

Световното първенство не е място за полувинчатост. След като Босна и Херцеговина достигна до голямата футболна сцена, Джеко и неговите съотборници ще направят всичко по силите си в името на славата. Отдадеността на Босненеца към родината му е запечатана във фотосесията на adidas.

Фотографията изобразява седящия в ледена вана Джеко, който подготвя тялото си за предизвикателствата в Бразилия. Ледената вана е традиционен Източно европейски метод за пречистване на тялото. Снимката е част от камапнията на adidas „Всичко или нищо“ за Бразилия 2014. Идеята на кампанията е да покаже бремето на очакванията, което едни от най-добрите играчи в света ще трябва да предолеят по пътя си към победата в Бразилия.

Кампанията „Всичко или нищо“ предизвиква най-добрите футболисти в света да уловят момента на Световното първенство. Това е една смела и провокативна кампания, посветена на играчите, които са способни да се оттърсят от натиска на очакванията и да покажат най-дoброто от себе си на „голямата сцена“.

В коментарът си относно снимката Джеко заявява: „Участието на Световното първенство е огромно събитие за страната ми. Бразилия 2014 ще бъде истинско изпитание, но аз ще се подложа на всичко, за накарам всичко босненци да се гордеят със страната си“.