Президентът на ЦСКА Александър Томов сподели, че мача, че тимът вече е шампион и трябва да получи купата след мача с Левски на 10 май. „С такава игра, с такъв футбол и с такива фенове уверено вървим към шампионската титла. Без да искам да прибързвам ще кажа, че момчетата се поздравяваха, че вече са шампиони",заяви Томов след мача с Черно море.

"Не ни беше леко през тази повече от една година. Имаше недоверие когато започнахме. Сега обаче трябва да празнуваме. Десетте точки ни дават увереност, че ще вдигнем купата", каза босът.

„Би било истинска гавра да ни връчат титлата след мача с Ботев, който трябва да се играе пред празни трибуни. Бих искал титлата да ни се връчи на 10 май на мача с Левски. Не искам това, за да им се подиграваме. Така или иначе това би било прекрасен подарък за нас. Ако обаче от БФС решат по-рано да ни връчат титлата това няма да е прецедент. Не си спомням в 60-годишната история на ЦСКА и в шампионата на България след Втората световна война, никой тим към този кръг не е имал 10 точки разлика. Смятам, че това е една демонстрация на сила и увереност", каза още Александър Томов.