Наставникът на Левски Стойчо Стоев даде обширно интервю за предаването Sport7 по TV7. В него опитният специалист коментира новите собственици в клуба, селекцията и оттеглянето на Тодор Батков.

"Хубавото е, че двама нови футболисти вече имам на разположение. Селекцията продължава и още нови ще има, тъй като ни трябват още футболисти. Още от началото знаехме, че няма да е лесен процес. Тенденцията е да взимаме млади играчи до 24-25 години, за да може покрай тях и нашите юноши да имат по-добро развитие", обясни Стоев.

Той призна, че се получава парадокс, тъй като масово българските играчи отказват да подпишат със "сините".

В същото време бившият треньор на Лудогорец обясни, че трансферът на бранителя Александър Бранеков е под въпрос.

"Очакваме отговора на Бранеков. Имаме интерес към него. Той има някаква оферта от Шотландия. До дни трябва да отговори", обясни той.

Опитният специалист коментира и новото ръководство, което преди дни пое властта от Тодор Батков: "Виждам се основно с Иво Тонев и Георги Иванов. Другите двама господа не ги познавам. На Тодор Батков трябва да му се отдаде заслуженото. Не малко е дал за Левски".

За финал Стоев бе запитан за слуховете, които свързват Делян Пеевски с клуба: "Не ги познавам господата, за да коментирам кой влиза. Не съм запознат. Единственият човек, който познавам е Иво Тонев. Публиката обича Левски. Тя обича емблемата Левски. Във времето много хора са били заобичани като отделни личности".