Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе гост в първото издание на новото предаване на TV7 - Sport7. Специалистът, който постигна шестата си поредна победа над големия съперник Левски, отговори на въпросите на водещите, като засегна всички актуални теми на "Българска армия".

Ето какво заяви Стойчо:

"Всичко е наред по оста Стойчо Младенов - Александър Томов. След първата му декларация се почувствах предаден. След допълнителния разговор се разбрахме и вече при втората декларация бе отречена първата. Идеята му е била да помогне на отбора, но не прозвуча точно така, поне първоначално.

Задълженията ни намаляха драстично, но това е заслуга само на Сашетата. За финанси аз не бива да говоря, но този им успех е видим. Лошото е, че всички пари, които влизат, отиват по предназначение. Кой ги плаща тия пари, мислите вие? Филанкишията? Сашетата ги плащат. Как успяват - те си знаят", коментира Стойчо.

"Червената общност не бива да се разединява. Нашето спасение са феновете. Благодарение на тях оцеляхме и сме тук сега.

Вината за отпадането от Зимбру е моя и само моя. Няма да я деля с никого. Но и нямам условията - нямаме база, няма стабилност, имаме милиони дългове, които трябва да изчистим в следващите години. Сашо Томов и Сашо Тодоров ще успеят да постигнат това, само и единствено ако получат подкрепата ни", завърши Младенов.

КАКВО КАЗА СТОЙЧО ЗА ФЕНОВЕТЕ И ЮНОШИТЕ НА КЛУБА ЧЕТЕТЕ ТУК!

ЗА КАКВА РЕПЛИКА БЕ ИЗГОНЕН ТРЕНЬОРЪТ ОТ ДЕРБИТО С ЛЕВСКИ ЧЕТЕТЕ ТУК!