Левият бранител на ЦСКА Адемар Жуниор е готов да натопи ЦСКА пред ФИФА заради неизплатени заплати. Бразилецът обяви, че вече три месеца не е получил и стотинка от клуба и е готов да си търси правата.

Той даде последна отсрочка на "червените" до петък. Ако не си вземе парите дотогава, ще се обърне към Световната футболна централа.

"Не съм получавал заплатата си вече три месеца и 10 дни. През това време на няколко пъти разговарях със Стойчо Младенов и Иво Димов. Ръководството постоянно ме лъже, че ще оправи проблемите ми другата седмица.

Не издържам вече, най-много страда семейството ми. Жена ми е бременна в деветия месец с дъщеричката ни, не трябва да я подлагам на такова напрежение. Вече съм се консултирал с адвокати и ще се обърна към ФИФА", сподели Адемар пред "Меридиан Мач".

Бразилецът се контузи тежко преди близо два месеца и от тогава не е играл. Той скъса коленни връзки и беше пратен да се лекува в турската болница "Аджъбадем", с която ЦСКА има партньорство.

Никой от клуба обаче не е бил с него там за лечението. Затова се е наложило Адемар да ползва помощта на лекаря на бившия си клуб Черно море Метин Мутлу.

"Беше ми много тежко в Турция. Никой от клуба не дойде с мен, бях сам, не знаех какво ще стане. Добре, че беше лекарят на Черно море, за да ми помогне, защото той знае турски. Той спаси положението.

Иначе там беше и Иван Боладо, но той има сериозни проблеми. От ЦСКА никой не е платил хотела му и са му взели паспорта. Той е още в Истанбул и се опитва да си оправи проблемите. Жалко, че така се отнасят с нас", сподели още бразилецът.

По всяка вероятност той няма да играе повече за ЦСКА, тъй като договорът му изтича в края на сезона. По всичко личи, че той няма да бъде подновен. Подобно е положението и с Иван Боладо.