Двубоят между юношите младша възраст на Калиакра и Черно море от регионалното първенство на зона "Варна" бе прекратен заради пребит съдия. При резултат 1:1 в 28-ата минута главният рефер отсъжда край на мача заради агресивно поведение от страна на футболиста на каварненци - Кристиян Евгениев.

Той нокаутира добричкия рефер Николай Върбанов с прецизно кроше. Причина за неадекватната постъпка на 16-годишния футболист е отсъждане на съдията. Главният рефер посочва бялата точка за нарушение срещу останал очи в очи с вратаря играч на гостите. В момента, в който реферът вдига картон с червен цвят, младият футболист удря с юмрук в лицето арбитара. След крошето Върбанов е бил неадекватен и със счупен зъб.

Любопитното е, че само няколко минути по-рано главният рефер отсъжда дузпа с червен картон срещу "моряците", водени от Георги Попов, за обсолютно същото нарушение.

Днес или най-късно утре се очаква Дисциплинарната комисия на ЗС на БФС Варна да накаже за една или две години побойника. От ЗС на БФС - Варна са категорични, че подобно поведение е непростимо и ще бъде наказано.

Реферът пък си е извадил медицинско и възнамерява да заведе съдебен иск срещу таланта.