Бившият футболист и директор в Левски - Христо Йовов даде специално интервю за Topsport.bg.

Една от живите легенди на "синия" клуб коментира редица "горещи" теми, свързани както с любимия му отбор, така и с вечния враг ЦСКА, Лудогорец, българския футбол въобще, като отговори и на въпроса дали ще се завърне в управата на клуба, след оттеглянето на дългогодишния фактор на "Герена" Тодор Батков.

Ето какво сподели Йовов:

"Лудогорец безспорно е един от малкото клубове в България, които провеждат адекватна, целенасочена политика във всяко едно отношение. Ясно е, че отново те са основен фаворит за титлата в "А" група.

В Разград обаче имат един много сериозен проблем, който не знам дали осъзнават - те нямат фенове.

Към момента този факт не е притеснителен и не стои на дневен ред за клуба. Мисля си обаче, че в бъдеще ще се отрази на отбора и на всичко, случващо се в Лудогорец.

Да, те бяха подкрепени на Националния стадион за европейските си мачове, но твърденията, че цяла България е била зад тях, са ми малко несериозни. Срещите в нашия шампионат показват, че това не е така.

Приемам, че просто в момента те са на върха, на гребена на вълната и си живеят в една тяхна заблуда, тяхна реалност. Ще видим колко дълго ще трае това".

Какво сподели Христо Йовов пред медията ни за Тодор Батков, Иво Тонев, евентуалното си завръщане в Левски, селекцията на "Герена", Гриша Ганчев и ЦСКА четете ТУК!