Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде интервю, в което почти не говори за "червените". Специалистът говори на здравна тема пред вестник "Доктор". В него обаче, Стойчо призна, че преди време е претърпял операция на сърцето заради проблемите си с бившите собственици на ЦСКА от "Титан" и загубената титла в полза на Лудогорец.

"Когато загубихме титлата преди две години, имах проблеми с предишното ръководство и сърцето ми излезе извън ритъм. Беше ми некомфортно, започнах да вдигам кръвното налягане, да се задушавам. Задъхвах се, докато изкачвам стълби.

Усещах как сърцето ми притупа и спира. Наложи ми се да вляза в болница при доц. Иво Петров и д-р Васил Трайков. Направиха ми спешно интервенция на сърцето с лазер - аблация - и благодарение на тях сега съм добре. Благодаря им от все сърце.

Така че знам какво са болести и какво е да лежиш в болница. Човек трябва често да минава покрай гробища и болници, за да е здраво стъпил на краката си. Защото българинът днес много лесно литва и се заблуждава", казва Стойчо Младенов.