Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков обяви, че той и съотборниците му уважават Ливърпул, но не се страхуват от съперника. Според халфа, Лудогорец вече е претръпнал към мачове със силни отбори и няма да прегори от напрежението.

„Настроението е добро, мачът с ЦСКА е в миналото. Настройваме се за труден сблъсък, излизаме само за победа, другото не ни устройва. Както и да завърши срещата обаче, се надяваме да излезем с високо вдигнати глави от нея и да зарадваме хората", заяви националът.

„Мачът ще е доста различен от първия, сега те са наясно с нас. Ще бъдат много мобилизирани, защото са в лоша серия. Аз се надявам да играем по същия начин, както в първия мач, но дано поне сега вземем точка", пожела си халфът.

„Мачът с ЦСКА е в миналото. Много се изговори, но не смятам, че са ни надиграли. На ред сега е Ливърпул. Никой от отбора ни не се е пазил срещу ЦСКА."

„Всеки играч мечтае за мачове като утрешния. Играеш срещу най-добрите,чакаме ги с нетърпение тези мачове. Вече свикахме, няма да сме респектирани. Уважаваме Ливърпул, но не изпитваме страх", отсече Дяков.