Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев бе изведен с полиция от Коматево, след победата на "орлите" над Ботев (Пд) с 3:1.

Директорът на разградчани бе чакан от група фенове на домакините и се оказа блокиран на съоръжението, малко след края на мача от 6-ия плейофен кръг в "А" група.

Още по време на мача страстите се нажежиха заради отсъждания на рефера Александър Костадинов. В Ботев имат претенции към втория гол на Лудогорец, като според тях той е от засада. Това изнерви феновете, който на няколко пъти обиждаха директора на Лудогорец. Двама от привържениците на Ботев пък опитаха да нахлуят на терена след последния съдийски сигнал.

След края на мача Петричев опита да напусне трибуните в Коматево, но бе чакан от група фенове. Наложи се десетина полицаи да ги разпръскват и да правят кордон, а изпълнителният директор на Лудогорец да си тръгне безпроблемно.

Това не е първи инцидент за Петричев след гостувания на Ботев. Преди време директорът на Лудогорец бе плют от привърженици на „канарчетата".