"Червен легион" излезе с официална позиция за ситуацията с ЦСКА. Фракцията е твърдо против намеренията на Гриша Ганчев за клуба от Борисовата градина.

Ето позицията на "Червен легион":

Г-н Ганчев показа за кой ли път, че думата му не струва, както когато излъга Стоичков. Нека не забравяме и как открадна Светослав Тодоров от ЦСКА. Също така Ганчев е работил много пъти със съдии срещу ЦСКА.

Би ЦСКА с 8:0, така ли обича ЦСКА!? Ние казваме "не" на такава любов. "Червен легион" не е платен и поздравява "Офанзива" и "Червен Младост" за твърдата им позиция, която отстояват. Видя се кои са платени - "Енимълс". Първият, който се опълчи на Ганчев и го разкри бе Калоян Стоянов.

От "Червен легион" прощаваме, но не забравяме. Искаме да си плащаме за ЦСКА, а не да взимаме, както правят някои и стопанисват помещенията на стадион "Българска армия" без да плащат и стотинка. "Червен легион" няма амбиции да командва в сектора. Фракцията иска да няма наркотици и алкохол на стадиона, извън него всеки може да се забавлява по начин, по който му харесва.