Поредното  ново попълнение на Левски вече е ясно. Това е вратарят на македонския национален отбор Кристиян Наумовски, който подписа с клуба за една година плюс опция за още една, похвлаиха се от "Герена". Както Topsport.bg единствен писа, Наумовски бе желан от ЦСКА, но в крайна сметка избра "сините".

Веднага след като сключи контракт с Левски, Наумовски сподели своите впечатления и очаквания от новия си клуб.

„Радостен съм, че идвам в най-добрия отбор в България. Всичко стана много бързо, получих предложение, на което трудно можех да откажа. Веднага се обадих на моя съотборник от националния отбор Дарко Тасевски и той ми каза, че това е много добра възможност и не трябва да я пропускам. Дарко е много привързан към Левски и нещата, които ми разказа, силно ме впечатлиха. Последните четири години играх за Динамо Букурещ, преди това в Раднички, а съм юноша на ФК Скопие", заяви Наумовски пред официалния сайт на "сините".

"Преди дни завърши световното първенство. Аз бях за Англия, но за съжаление отборът нямаше нужната класа. Германия заслужено спечели титлата. Възхищавам се на Икер Касияс, но малкото мачове, които игра за Реал през последния сезон, повлияха върху изявите му в Бразилия, докато Мануел Нойер бе на другия полюс."

"Сега обаче моето внимание е насочено главно към изявите ми с екипа на Левски. Знам колко важно е да тръгнем добре в първенството, да спечелим вечното дерби, което е другата седмица, и да радваме нашите фенове. Надявам се още през първия сезон да спечеля титлата на България и купата на страната."