Звездата на Левски-Антонио Аниете за пореден път призна, че иска да остана в „синия" клуб. Разбира се, всичко това зависи от финансовата ситуация в тима, която към днешна дата е изключително тежка.

Испанецът проведе импровизирана среща с феновете на вековниците, която се проведе във фен-клуба на бул. Тодор Александров в София. С него бе и верният му другар както на терена, така и извън него-Мигел Бедоя.

Около стотина почитатели на Левски се наредиха на дълга опашка, за да се снимат с двамата любимци на Сектор Б. Те проведоха и разговор със запалянковците, които обещаха гореща подкрепа на финала за Купата на България срещу Черно море.

Феновете на Левски подариха шалове от последната си колекция на Мигел и Антонио, които бяха видимо развълнувани от сериозния интерес към тях.

"Искам да остана в Левски, но знаете каква е ситуацията. Всичко зависи от положението. В момента не мисля за други отбори и бъдещето си. Концентриран съм само върху предстоящия финал с Черно море. Много се радвам, че феновете имат такова отношение. Бях в подобна ситуация и в Гърция, но тук говорим за един много голям клуб като Левски", заяви звездата на "сините".