Кубрат Пулев ще забави връщането си на ринга. Кобрата заяви, че не бърза да се хвърля отново в битка, тъй като за него към момента най-важно е правилно да подреди своите приоритети.

Поражението от световния номер едно Владимир Кличко от 15-и ноември миналата година явно все още държи влага на Пулев, който по всяка вероятност ще иска да се завърне с убедителна победа, с която да отмие тежките последни спомени за него.

"Не бързам. Търпелив съм. Сега най-важното е да се сработя с новия треньор Ули Вегнер", каза Пулев, който в началото на годината прекрати работата си с Ото Рамин, с когото работиха заедно от 2009 г.

Преди време главният мениджър на "Зауерланд" Кристиян Майер обяви, че Пулев ще излезе на ринга в първата половина на 2015 г. Очакванията са това да стане все пак през юни или юли. От изхода на тази среща зависи какъв път ще изберат мениджърите на Кобрата.

Единият от вариантите е атака на европейската титла, която беше притежание на Пулев преди да я откаже заради атаката си на световната корона.