Локо (Сф) домакинства днес от 18,00 часа на Берое на ст. "Българска армия" в изключително важен мач за старозагорци, които все още треперят за оставането си в елита. В същото време пък „железничарите" със сигурност ще играят в турнира за Купата на УЕФА.

Днешният мач ще се играе на „Армията", тъй като стадион „Локомотив" се подготвя за концерт на поп дивата Кайли Миноуг, който е утре.

Интересен факт, е че сред избраниците на треньора на Локо (Сф) Димитър Васев попаднаха трима вратари, тъй като Урош Голубович е с травма и в последния момент ще се решава дали ще може да играе. В групата са още ветеранът Владимир Манолков и Валентин Галев. Аут заради контузии са Иво Иванов, Румен Тинков, Аделино Лопеш и Марко Муслин. Ще липсва и наказаният капитан Кристиян Добрев.

Преди вчерашното занимание футболистите на столичното Локо прибраха премии от по 1000 лева за точката, която спечелиха срещу Славия на „Овча купел" в миналия кръг - 0:0. По време на сутрешното занимание на "железничарите" Стефан Дончев научи, че е станал татко на дъщеря. Играчът веднага бе освободен от тима и се прибра при близките си във Варна.

И вчера в „Надежда" упорито се говореше, че назначението на Димитър Димитров-Херо за треньор на тима е въпрос на дни. От Берое заявиха, че и срещу Локо (Сф) ще играят феърплей, както са го правили от началото на сезона.

Въпреки многото проблеми около състава треньорът Илиан Илиев вярва, че футболистите, на които разчита, ще се представят на ниво и ще измъкнат поне точка от София. Наказани са основните играчи Милчо Танев, Недко Миленов и Дончо Атанасов.

ЛОКО (Сф) - БЕРОЕ