Президентът на Славия Венцислав Стефанов даде пресконференция по повод случващото се в българския футбол през последните седмици. Припомняме, „белият" бос влезе в остър конфликт с шефовете на Литекс, като дори обвини съдиите, че съзнателно подпират „оранжевите".

„В мача срещу Литекс Николай Йорданов меко казано направи реверанс към президента на ловешкия клуб. На техния стадион трябва да има смъртен случай, за да се свири дузпа срещу тях. Ако ни беше даден поне един наказателен удар, резултатът щеше да е друг", започна Венци Стефанов по повод снощния мач между Литекс и Славия (2:0).

„Аз нямам защо да плача от съдиите. От Литекс ни попитаха кога ще отидем в Европа. Ставаш шампион, отиваш в Европа, срещаш Дебрецен и това е. Прибираш се и гледаш като посрано дете майка си."

„Проблемът със съдиите е с отделни хора, които работят с няколко съдии, те обслужват 3-4 клуба, с другите са меко казани несправедливи".

„Дано Данчо Лечков да е в Изпълкома, защото се чудя вече нас или тях режат повече. Гигов се перчеше, но във Варна му резнаха главата. Сега виждам, че почнаха да режат и ЦСКА", каза още Стефанов.