Звездата на ЦСКА Тони Силва е възстановен от травмата си в рамото и ще може да играе при гостуването на Зимбру в срещата реванш от втория предварителен кръг на Лига Ервопа, предаде ТВ7. Португалецът получи контузията в първата среща в София, завършила 1:1. Тогава крилото беше заменено принудително от Антон Карачанаков, който отбеляза изравнителното попадение за "червените".

Силва беше откаран с линейка към болница, но добрата новина е, че се размина с по-тежка травма и ще бъде готов за гостуването в Кишинев. Проблемите пред Стойчо Младенов обаче са свързани със защитата, където Валентин Илиев, Александър Тучнев и Пламен Крачунов са контузени. Последните двама ще пътуват за Молдова, но е много малка вероятността да вземат участие в мача. Така за партньор на Кристиан Супусепа в центъра на отбраната може да бъде използван един измежду юношите Юлиян Илиянов или Божидар Чорбаджийски.

Едно от новите попълнения на ЦСКА Денис Причиненко. който дебютира при победата с 1:0 над Литекс в Ловеч, е получил крампа. Украинецът с немски паспорт обаче ще бъде готов за дербито с Левски в неделя, 27 юли. Причиненко, както и Марин Оршулич пък нямат картотека за евротурнирите.