Левски ще представи отбора пред своите фенове на 16 февруари. Това ще се случи на специално благотворително тържество-коктейл, съобщава „Тема спорт".

Събитието ще бъде от 19:30 часа в бившето кино "Левски".
Всеки фен, който желае да присъства на проявата, ще трябва да плати 100 лева куверт.
Парите ще бъдат използвани за издаването на книги  за Васил Левски, които ще бъдат раздавани в училищата. За настроението на гостите ще се грижат водещите Иван и Андрей, които са и членове на Управителния съвет на клуба, специално участие ще имат и певците Орлин Горанов и Криско.

"След дългата зимна пауза е време за нова среща с любимия отбор. Имаме удоволствието да ви поканим на благотворително тържество, на което ще се запознаете с футболистите на представителния отбор за пролетния дял на първенството. Каним всички сини сърца на изискан коктейл и търг. Събраните средства ще подпомогнат кампанията "Левски в училище", която има за цел запознаване на всеки първокласник в училище с историята на патрона на клуба Левски чрез безплатно предоставена книжка, в подходяща за възрастта визия и формат. Събитието ще се проведе на 16.02.2016 година в зала "Сити Марк Арт Център" (бившето кино "Левски") на адрес бул. "Янко Сакъзов" 30, от 19:30 часа. Всички желаещи да присъстват могат да си закупят покана след 9 февруари от офиса на клуба на ул. "Тодорини кукли" №47.