Милен Радуканов определено няма добри спо­мени от един­ствената си ви­зита като стар­ши треньор на "Лаута". Начело на ЦСКА той има един мач срещу Локо в Пловдив и той завърши ка­тастрофално за „армейците" - загу­ба с 1:4.

Като оп­равдание за мла­дия специалист може да се изтък­не, че в тази сре­ща той бе зало­жил на доста резерви. Причина­та за това бе, че четири дни по-късно предстое­ше финал за Купа­та на България, който червени­те спечелиха с 1:0 срещу Славия.

На "Лаута" бе фиксирана едва втората загуба на Радуканов начело на ЦСКА в първенството. Преди то­ва той бе записал поражение единствено от Черно море във Варна. В тогавашния със­тав на Локо личат имената на Джереми Родригес, Пла­мен Крачунов, Сержиньо, Йордан Тодоров и Здравко Лазаров.

Крачунов и Сер­жиньо сега са играчи на ЦСКА, Родригес наскоро бе уволнен дисциплинарно от клуба, а Тодоров и Лазаров съ­що оставиха трайни следи на "Армията".

От съставите на двата отбора, които застанаха един срещу друг през про­летта на 2011 година, един­ствено Христо Златински все още се подвизава при пловди­вските железничари. Той дори отбеляза едно от попадения­та в двубоя, завършил 4:1.