Изпълнителният директор на Левски Георги Иванов обяви, че „сините" не са по-слаб отбор от Лудогорец. Според него, качеството на терените влияе твърде много на играта на „сините".

„На реванша с Лудогорец ще направим всичко възможно да отидем на финал. Какво ще се случи вече е друг въпрос, но Левски винаги играе за победа. Мачовете, които сме изиграли с тях, не показват те да са по-добри от нас. Ще се срещнат двата отбора, които може би играят най-добрия футбол. Но за съжаление ние играем във втората шестица и не можем да покажем класата си срещу по-силни отбори", заяви Гонзо.

„Първо мислим за мача с Марек, има достатъчно време до мача с Лудогорец. Когато му дойде времето, ще мислим за Лудогорец. От БФС не удовлетвориха желанието ни за изместване на мача. Проблемът обаче не е в БФС, проблемът е в телевизията. Има мач Челси - Лестър от 21:45 и ако има продължения при нас, няма да може да почне навреме предаването. Мачът е в работен ден, искахме да почнем по-късно, но след като така са решили...".,примири се Иванов.

„Левски изплаща стари задължения и така и не можем да платим на футболисти и персонал. Ситуацията е трудна. Футболистите показват характер и волеви качества. Имаме доста чужденци, виждаме в други отбори какви скандали стават, при нас такова нещо няма. Не може да продължаваме обаче така . Ако няма е нужното финансиране, напълно нормално е да не запазим чужденците. Но нашето желание е да ги запазим. Тези футболисти имат семейства, имат разходи. Свалям им шапка и има благодаря", обясни още шефът на „сините".