Христо Златински и семейството му ще се лекуват у дома, след като пострадаха в автомобилна катастрофа. Националът бе с бременната си съпруга Ваня и дъщеря им Елия, когато на изхода от Русе беше засечен от шофьор на камион. Това принуди асът на Лудогорец да се блъсне челно в друг автомобил.

В болницата в Русе футболистът беше прегледан обстойно заради травма на главата. Лекарите зашиха устната на съпругата му. Най-тежко е пострадал Иво Влаев, който се блъсна в Златински - травми на гръдния кош и корема. Полицията още издирва избягалият шофьор, причинил катастрофата. Играчите на Лудогорец често разпускат в красивия Русе, от който Разград е отдалечен на 60 км. Крайдунавския град впечатлява с дълга 4 км централна улица в бароков стил и десетки кафенета и ресторанти. Докато в Разград няма много места за развлечения и неслучайно почти всяка седмица звезди на шампионите се забелязват да отмарят в Русе.

Добро място за разходки за футболистите на Лудогорец е също и Букурещ. Румънската столица е на 130 км от базата на "орлите".