Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков говори за предстоящото Ел Класико между каталунците и Реал (М). Битката на стадион "Сантяго Бернабеу" е утре от 19:00 часа наше време. Камата за пореден път заяви открито омразата си към "кралете", но разкри, че се е обадил на Бутрагеньо, за да му поиска билети за срещата.

"В Барса са по-спокойни от Реал. Барса още не са получили гол, а Мадрид бележи много... Ще бъде изравнен мач. Който покаже по-здрави нерви, той ще спечели", каза Камата в интервю за "Онда Серо".

"Луис Суарес е много важен фактор за Барса тази събота. Не можем да пришпорваме Луис Енрике да го пуска в игра. Енрике е много спокоен, защото знае как работи машината. Барса не получава голове. Защо не се говори за това? Анчелоти ми е симпатичен. Той е подреден треньор. Където е бил, винаги е триумфирал", добави той.

"Горд съм, че дълги години бях част от нападението на Барселона. Никой не може да ми го отнеме. Написано е - толкова голове, толкова мачове, толкова трофеи... Защо да не аплодират Меси на "Бернабеу"? Меси е легенда. Мисля, че и "Камп Ноу" би аплодирал Кристиано, ако имаше такъв повод.

Обадих се на Бутрагеньо, казах му, че искам билети за мача. Ако хора от Мадрид ми се обадят, и аз ще постъпя така. Мразя Мадрид, но имам приятели от Мадрид. Приятел съм с Уго Санчес, Йеро, Раул, Бутрагеньо", завърши Ицо Стоичков.