С нов треньор може да се похвали българският шампион Лудогорец. Разградчани назначиха нов кондиционен спец, след като в този аспект показателите на тима в сравнение с предходните сезони отстъпваха през изминалия шампионат.


Новото лице на "Лудогорец Арена" е сръбският специалист Владимир Чепзанович, като сътрудничеството между двете страни е договорено още преди месец. Целта е, разбира се, по-добро представяне в Шампионска лига през този сезон.

Чепзанович е работил в Цървена звезда и в казахстанския Тобол. Според медии в страната му трансферът му е крачка напред в неговата кариера, тъй като "Лудогорец е един от най-организираните клубове на Балканите" и тази есен е соатвил добро впечатление с представянето си в Шампионска лига.

Досега в треньорския щаб на шампионите на тази позиция се водеха двама испанци - Серхио Марти и Хавиер Кастильо, които бяха привлечени през 2014 г.

Сърбинът е роден в Белград през 1981 г. Преминал е квалификация в специализиран колеж, обучавал се е и в американско треньорско студио. Притежава международен лицен на УЕФА категория "В".