Българският футболен съюз оповести, че билетите за двубоя с Норвегия от квалификациите за Евро 2016 ще влязат в продажба от събота.

Пропуските ще бъдат пуснати на касите на Националния стадион „Васил Левски", които ще работят от 10:00 до 18:00 часа. Цените са, както следва:

Сектор "А" - 40 лв.
Сектор "В" - 30 лв.

Сектори "Б" и "Г" - 10 лв.

Напомняме Ви, че можете да се сдобиете с пропуски за мача и от уебсайта и мрежата на Eventim.bg. Можете да намерите най-близката до Вас локация, от която да закупите билети за срещата на следния интернет адрес, като в полето за търсене трябва да въведете името на Вашия град: http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi/

Деца под 12 г. ще влизат на стадион "Васил Левски" с детски билет на стойност 2 лв., но задължително с придружител и подписана от него декларация, която трябва да бъде представена на входа на стадиона. Самата декларация можете да заредите и разпечатате от официалната ни страница във Facebook.

Лица с увреждания или военноинвалиди, придвижващи се с инвалидни колички, заедно с придружителя влизат в стадиона през вход 1 с безплатен билет, който се издава на място.

Елате и подкрепете българския национален отбор в решителния мач с Норвегия - 03.09.2015 г., 21:45 часа, Национален стадион "Васил Левски".