“Изключително доволни сме от лагера в Гърция, съумяхме да направим това, което бяхме набелязали преди заминаването ни", заяви за Фокус помощник треньорът на елитния Пирин Васил Петров. "Зелените" се прибраха късно снощи от Гърция, като преди това победиха третодивизионния Термайкос с 2:1 в последната контролна среща, която е част от подготовката на тима в южната ни съседка.

Петров допълни, че освен двата красиви гола на Хазуров и Дяков, футболистите са изпуснали още три чисти голови положения. Радостната новина в лагера на Пирин е, че няма контузени играчи. Травмата на Метушев вече отшумява, с оплаквания са само Николай Бодуров и Любомир Витанов, но и двамата ще са готови за двубоя с ЦСКА.

Тази сутрин отбора направи възстановителна тренировка на стадион “Христо Ботев” в Благоевград, след което футболистите бяха пуснати в заслужена почивка. Пирин подновява заниманията в понеделник а във вторник играят контрола с ЦСКА.

Последната проверка на благоеградчани преди старта на пролетния дял на "А" група, ще бъде на 23 февруари срещу Чавдар (БСл) като часът и мястото на срещата, ще бъдат уточнени допълнително. Васил Петров се надява, че през пролетния дял на шампионата Пирин да затвърди добрата игра, и позициите които извоюва отбора през есента.