Въпреки проблема, който се появи с дисциплината на Радостин Кишишев, опитният бургазлия ще излезе като титуляр на стадион "Кемал Стафа" в Тирана утре вечер. Както е известно, той беше засечен в нощен клуб доста след позволения вечерен час, но наказанието му остава само глоба.

Селекционерът Димитър Пенев пък най-вероятно няма да прави драстични промени в стартовия състав и ще заложи на полевите футболисти, които бяха на терена и в Амстердам. Единствената възможна промяна е включването на Ивелин Попов на мястото на Димитър Телкийски.

Националите ни, които излетяха днес в 11:13 часа, ще останат да нощуват в албанската столица и след мача. Това е наложително заради късния час на двубоя.

Христо Йовов: "Трябва ни задължителна победа, не само утре, но и в трите оставащи мача. Чак тогава можем да чакаме грешки от конкурентите, но като гледам как им вървят срещите, това ще е много трудно. Надявам се, че срещата в Тирана ще се различава от тази в София по това, че ще отбележим гол, а ще си прилича с мартенската по това, че албанците отново няма да вкарат. Очаквам домакините да атакуват, за да зарадват публиката си и така да ни дадат възможности за контраатаки. Не очаквам мръснишки номера и провокации, защото вече всички се държат по европейски."

Благой Георгиев: "Няма невъзможни неща, но както и да го гледаме, ситуацията в групата е доста трудна от наша гледна точка. Лошото е, че вече нещата не са в нашите ръце и трябва да чакаме подаръци отвън, което обаче не е изключено. Албания и доста сериозен отбор и ако ние ги победим, едва ли ще отидат на екскурзия и срещу румънците."