Един от най-популярните вестници в Турция, а защо не и на Балканския полуостров - "Хюриет" се позова на информация на Topsport.bg, касаеща ЦСКА.

Изданието, което окачествява медията ни като "най-популярният спортен сайт в България", се позовава на материал, предложен от Topsport.bg, във връзка с все още неизплатените дългове на турския Мерсин към "армейците" за трансфера на Спас Делев.

Както ви информирахме още миналата седмица, ЦСКА продължава да чака доста голяма сума от Мерсин по сделката с Делев. ФИФА притисна турците в ъгъла и ги глоби с 50 000 евро.

26-ти декември е последната дата, до която от Мерсин трябва да преведат на ЦСКА 660 000 евро. Дължимата сума е 600 000, останалите пари са лихви.

Всичко това е упоменато от "Хюриет", като вестникът продължава цитата от медията ни:

"От ръководството на ЦСКА са готови да опростят 60 000 евро на турците, ако те се разплатят накуп до въпросната дата, разбра Topsport.bg.

Ако пак не спази срока, Мерсин ще се сбогува с 6 точки от актива си в турската лига. Продължи ли да упорства, тимът може дори да бъде изхвърлен от местния елит".

Алармиран от нас, турският вестник обеща да сподели ексклузивни подробности по темата с медията ни до края на седмицата.

Очаквайте пълната информация първо в Topsport.bg!