Димитър Димитров отново е актуален вариант пред Левски. Херо в най-скоро време може да получи покана да се завърне в отбора на сърцето си, където работи с успех преди години.

Специалистът от Бургас на няколко пъти отклоняваше оферти от "сините", но този път е без работа и едва ли би отказал предложение. До конкретни преговори все още не се е стигнало, но се очаква това да стане в близко бъдеще, пише "Меридиан Мач".

На този етап обаче постът, на който ще бъде поканен Херо, не е треньорският. Вариантът е той да дойде като консултант и да се заеме с гледането на нови попълнения, както и да помага на Георги Иванов и Пепе Мурсия.

Разбира се, при негативен развой с кариерата на испанеца на "Герена" Димитров може да се превърне във вариант номер 1 за нов наставник на тима. Както вчера стана ясно, спортният директор Георги Иванов призна, че при негативни резултати, испанският треньор на Левски ще бъде освободен.

Херо в момента е без отбор, след като авантюрата му в "Ботев" (Пловдив) приключи скоропостижно. Станимир Стоилов пък вече е в Астана и въпреки очакванията и Димитров да го последва, това не се случи.