Треньорът на Септември (Симитли) Спас Стоименов остана изключително доволен от изразителната победа на отбора си срещу Сливнишки герой, предаде "Струма".

Кошмарът на ЦСКА победи третодивизионния тим с 6:1 в предпоследната си лятна контрола. „Лека-полека ставаме по-добри. Не трябва да се забравя, че имаме много нови попъпления. Това са Методи Костов, Андон Гущеров, Костадин Марков, Илиял Илиев и Ради Бачев. Необходимо им беше малко време на новите да се адаптират. Макар, че Сливнишки герой са отбор от трета дивизия имахме някои добри моменти и някои грешки, но това е нормално. Мисля, че в предишните мачове ние просто не бяхме добре сработени”, коментира Спас Стоименов.

До началото на първенството в „Б” група Септември (Симитли) ще изиграе още една контрола срещу Велбъжд в Кюстендил. Двбоят е днес от 18:00 часа на стадион „Странджата”.

Със сигурност първия мач от новия сезон срещу Верея ще пропуснат контузените Даниел Дюлгеров, Мирослав Николов и Велизар Поовасилев. От щаба на Септември (Симитли) ще се надяват Асен Топузов да бъде възстановен за гостуването в Стара Загора.