Десният полузащитник на Левски Димитър Телкийски пропусна сутрешното занимание на националите. Тренировката започна малко след 10 часа на стадион "Васил Левски", като бе открита за журналисти. Десетина привърженици също поискаха да изгледат занятието, но не получиха разрешение да влязат на трибуните.

Телкийски се оплака от болки в коляното по време на първото занимание на тима преди евроквалификациите с Беларус на 2 и 6 юни и поради това от треньорския щаб решиха да му дадат почивка за тренировките във вторник.

От лекарския щаб на тима заявиха, че травмата не е сериозна и футболистът ще е готов за мачовете с Беларус. Най-вероятно полузащитникът ще поднови пълноценни тренировки от сряда. Самият Телкийски изгледа заниманието на националите седнал на пейка на пистата на стадион "Васил Левски". Има вероятност Мечо да тренира на облекчен режим тази вечер от 18,00 часа, когато националите ни имат ново занятие.

Сред избраниците на временния селекционер Станимир Стоилов вече е и лявото крило на Атлетико (Мадрид) Мартин Петров. Врачанинът се присъедини късно в понеделник към лагера на националите в резиденция "Бояна".