Четирима футболисти на Локомотив (София) вече са подготвили молби за разтрогване на своите договори, пише "Тема: Спорт". Причината - тежкото финансово състояние на клуба и забавените три заплати. Това са Александър Бранеков, Марко Ранджелович, Даниел Генов и Траян Траянов. Очаква се в най-скоро време те да ги входират в БФС.

Според запознати Бранеков си уреждал вече трансфер в Израел. Пред свои близки юношата на ЦСКА е заявил, че му е дошло време да опита късмета си в чужбина. Той вече е предложен на три тима от елита на Израел, които търсят централни защитници.

Както е известно, наскоро "червено-черните" дори бойкотираха една от тренировките преди реванша с Ботев (Гълъбово) за купата заради забавените възнаграждения. Тогава те имаха среща със собственика Николай Гигов, като разногласията бяха временно изгладени. Явно обаче разминаванията между обещано и изпълнено не са малки и за това част от футболистите се очаква да разтрогнат своите договори по вина на клуба.

Към четиримата споменати може да прибавим и бразилеца Том. Опция пред него е завръщане в Локомотив (Пловдив) или родината му.