Говорителят на Сектор „Г"- Павел Маринов бе гост в предаването „Зона Спорт" по Ринг Бг, където коментира и снощните сблъсъци между „червените" фенове и футболистите на израелския Ашдод.

Маринов оправда действията на привържениците с последните години на тормоз върху ЦСКА. Също така обвини и състезателите на въпросния тим от Израел, които са провокирали публиката с изключително грубата си игра.

Лицето на организираните „червени" фенове, се изказа остро срещу полицията и стюардите, които според него не са свършили адекватно своята работа.

„Логичното обяснение се крие в последните години тормоз върху ЦСКА, затова така реагираха и феновете вчера. На повечето от привържениците не им издържаха нервите и при тази груба игра на израелците, всички ескалира. Това, което практикуваха те, не беше никакъв футбол. Да се надяваме, че няма да има такова нещо във „В" група.  Ние не подкрепяме такива действия".

„Ако не бяха лидерите на Сектор „Г", които успяха да възпрат публиката, можеше да станат далеч по-неприятни инциденти. Полицията изобщо я нямаше. Искам да попитам каква е работата на тези стюарди, които нямат нищо общо с нас привържениците. Те изобщо не знаят какво да правят. Тази частна фирма не са наши момчета, тя не може  да си свърши изобщо работата. Защо футболистите на Ашдод не се страхуваха, когато влизаха брутално в краката на младоците. Апелирам да подкрепяме отбора си, да бъдем 12-ия играч и да се надяваме, че няма да бъдем бреме за клуба".

„ Всички искаме ЦСКА да просперира и успява, за да се върне там, където му е мястото. ЦСКА не е за „В" група".