Играчите на Ботев (Пловдив) ще получат завишени премии за успеха над Любимец с 1:0 като гости в последния кръг на Източна „Б" група. За това намекна спортният директор на канарчетата Марин Бакалов, въпреки че не пожела да каже конкретни цифри.

„Момчетата ще вземат завишени премии предвид важността на успеха, но единствено президентът ни Цветан Василев може да каже какъв ще е точният им размер", заяви Бакалов.

Той е убеден, че играчите няма да се самозабравят след победата, тъй предстоят още три решителни мача пред отбора, за да се завърне в майсторската група. Рекордьорът по изиграни мачове в „А" група благодари на футболистите и публиката за проявеното мъжество с оглед на психоатаките, на които бяха подложени пловдивчани за мача.

„Не се сърдим на нашия съгражданин Николай Алексиев (б.а. - баща на волейнационала Тошко Алексиев, все пак той е само служител на Любимец и друг взима решенията. Със собственика на клуба им Атанас Сталев обаче не сме говорили въобще, това си е техен проблем. Няма значение напрежението съпътствало мача, важното е, че спечелихме три точки и вече сме на второ място", допълни Бакалов.