Президентът на ЦСКА Александър Томов обяви, че е осигурил не само пари за лиценз, но и за заплати до края на сезона. Това призна Лупи пред bTV, при днешното си посещение в офисите на „Литекс".

„С лиценза проблеми няма да има, платихме и заплатите. Отборът се готви. Второ - смятаме, че с имоти на ЦСКА покрихме дълговете към НАП.  Вярно е, че е трудно, много плащания се натрупаха наведнъж. Ако Инджов и Манджуков са склонни да отложат своето вземане с 2 седмици, ще е по-лесно. Армейците да са спокойни, лиценз ще има, поне докато аз съм тук. Лицензът ми е приоритет", отсече Лупи.

„Това, което се казва по медиите, за изкормване, това не е моят език. Не съм обиждал господата Инджов и Манджуков, това е въпрос на бизнес. Ако ни дадат 2 седмици, ще си вземат парите, ако не - поемат клуба и финансирането."

„Осигурил съм средства за лиценз, но съм осигурил и средства да завършим този сезон на ниво. Работим за голям спонсор, говоря за голяма чужда фирма. Те обаче искат да видят, дали ще се класираме за евротурнирите. Всички очакват класиране в Европа."

„Феновете трябва да получат акциите, това е моето принципно верую. Аз съм казал, Стойчо трябва да се върне в клуба. Той ми каза, че до лятото ще работи безплатно. Младенов има висок статус на треньор, и като идва от заплати, три пъти по-високи например в Египет, нормално е да получава толкова", отсече Томов.