ЦСКА е стойностен отбор, с добри футболисти и треньор, който успява да ги мотивира добре. Той може да извади от всяка една ситуация най-доброто... Силен отбор са, честно казано, но ние имаме повече достойнства да станем шампиони", обяви капитанът на Лудогорец Светослав Дяков преди заминаването на отбора за първия лагер в Анталия.

"Програмата е готова. Треньорският щаб ни събра вчера, за да ни обясни какъв е планът. Имаме две контроли и те са в края на лагера. Ще играем срещу Гройтер Фюрт и Динамо Москва. Отиваме, за да се подготвим най-вече физически, както и да подобрим някои тактически елементи. След това в Испания ще имаме повече игрово време. В Анталия ще сме до 20-ти и това е напълно достатъчно време, за да свършим добра работа", заяви още Съни Дяков.

"Аз съм в този отбор доста време и мога да кажа, че колективът е добър. Футболистите са много добри, но не е моя работа да коментирам дали има или няма нови попълнения. Треньорският щаб така са преценили и това е положението. С този потенциал, който имаме също можем да се справим. Да, няма да е лесно, но ако покажем това, на което сме способни съм сигурен, че накрая пак ние ще триумфираме. Всеки един футболист на Лудогорец е много ценен. Нека да не делим играчите, това не е коректно. Играем на терена 11 души и влизат още трима. Това е! Аз съм капитан на отбора и гледам да помагам, като същото се отнася и за останалите играчи. Не, не знам да има оферти към мен, а и не ме интересува. Ако има нещо, собственикът ще дойде да ми каже. Това не е проблем за мен", каза още Дяков.