Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла даде обширно интервю за Topsport.bg, в което разкри любопитни подробности от престоя си на "Армията", съвместната работа с "Титан" и многото нападки към него, след като си тръгна от клуба. Илиев сподели мнението си за случващото се при "червените", както и работата на Стойчо Младенов. Също така нападна остро Стойне Манолов.

"Двубоят на ЦСКА с Лудогорец бе най-слабият, който съм гледал на "червените". Като цяло Стойчо се справя добре с работата си, но конкретно за този мач оценката ми е "слаб 2". Плакатите срещу мен? Плакатите са платени. Те са поръчка от Стойне Манолов, който от години върти интриги около клуба.

Преди няколко дни се видяхме със Стойне Манолов и той ми каза, че Кирил Домусчиев ще помага финансово на Сдружението "ЦСКА завинаги". Каза ми също, че е уговорил Гриша Ганчев, Цеко Минев и Цветан Василев", сподели Илиев пред Topsport.bg.

Относно съмнителните резултати на ЦСКА в зимната подготовка в началото на годината, Илиев сподели следното: "Уговорих лагера на ЦСКА в Турция, бях намерил такива условия, на каквито клубът не се бе подготвял никога. Лично Анатоли Нанков бе пратен да провери базата и когато се прибра каза, че подобни условия не е виждал. На мен също ми беше странно защо Йешич започва с един състав, на полувремето сменя целия отбор, а към 70-ата минута прави още няколко рокади. Йешич въртеше 25-27 футболисти в тези двубои, вместо да се опита да избистри състава. После ме обвиниха, че съм се пречкал в работата му. Как да се пречкам, като дори не бях с отбора в Турция?!".

ВИДЕОТО С ЦЯЛОТО ОБЩИРНО ИНТЕРВЮ С МАЙКЪЛА ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИМ НА ТРИ ЧАСТИ - ДНЕС, УТРЕ И В ЧЕТВЪРТЪК.

ОЧАКВАЙТЕ ДО МИНУТИ ВИДЕОТО С ПЪРВАТА ЧАСТ ОТ ИНТЕРВЮТО С ГЕОРГИ ИЛИЕВ