Президентът на Левски Тодор Батков призна, че няма начин Гара Дембеле да остане в Левски и през идния сезон. Нещо повече - според адвокатa, интересът към голаджията сега е много по-голям, отколкото през януари. Тогава Левски отхвърли оферта на стойност 2 милиона евро за Гара от Вердер.

„Интересът към Дембеле сега е два пъти по-голям, отколкото през зимата. Искат го повече отбори, много добри. Той привлече вниманието с добрата игра, която показа", заяви Батков, който коментира и днешната информация, че Шахтьор също следи нападателя.

„Познавам се с треньора Мирча Луческу, а също и с президента им Ринат Ахметов", призна многозначително Батков.

Днес той бе на „Герена", където бистреше селекцията с Георги Иванов. Собственикът на „сините" разкри още, че има сериозен интерес и към други играчи, които също могат да напуснат клуба.

Адвокатът сподели, че в Левски обсъждат три варианта за заместници на Дембеле.

„Работим върху три варианта. Ще започнем да ги гледаме и на живо, за да изберем. Преговаряхме с един бразилец, който обаче не се съгласи да дойде. Човекът е получил предложение от голям европейски клуб. Говорим за играч, който е титуляр във водещ бразилски отбор. Може да вземем и друг бразилец", завърши Батков.