ЦСКА пусна в продажба билетите за столичното дерби срещу Славия, което ще се играе в събота на стадион „Българска армия". По традиция най-скъпите пропуски са за сектор, а цената им е 10 лева. Толкова ще трябва да платят и феновете на гостите.

Най-евтини са билетите за сектор Г - 5 лева.

Ето и съобщението от ЦСКА:

„В продажба са пуснати билети за мача ЦСКА -Славия, който ще се играе на 01.11 (събота) от 17:30 часа на стадион "Българска армия". Ценните хартийки може да закупите от фен магазина на "Армията" всеки ден от 10:00 до 18:00 часа.

В деня на мача касите на стадион „Българска армия" до фен магазина и "Спортна София" ще отворят в 14:00 часа и ще затворят в 18:00 часа.

Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние, няма да бъдат допуснати. Децата до 14-годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.

Цени на билетите:

-              сектор А - 10 лева

-              сектор В - 7 лева

-              сектор Г - 5 лева

-              сектор Б (гости) -10 лева


Желаещите да наблюдават мача от VIP-ложа могат да закупят билет от административната част на „Армията", Търговския отдел на 1-ия етаж, 4-та стая. Цената на пропуска е 50 лева, която включва безплатни напитки и кетъринг. За допълнителна информация -02/ 866 89 03.