Старши-треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев демонстрира сравнително спокойно настроение ден преди домакинството на Партизан. Двата отбора се изправят в сряда вечер в първи мач от III квалификационен кръг на Шампионската лига. „Орлите" имат сериозни проблеми в защита, като няма да могат да разчитат на цели 5 от своите бранители.

„Всички говорят, че сме милионери, така ни наричат. Не знам защо се вторачват в нас, няма лошо, пожелавам им и те да станат милионери. Не винаги парите са измерение в даден мач, може би във времето помага. И Лацио беше по-богат от нас, но какво от това.

Може би я има и думичката „реваншизъм". Нормално е да има разлика от мачовете срещу тях преди година, все пак мина много време, вкарали са нови кадри от школата си, имат нови футболисти. Добър отбор са, технически доста добре стоящи на терена, тактически грамотни. Предстоят ни два доста сериозни сблъсъка, но има много предпоставки да се чувстваме уверени. Имаме футболисти, които добре знаят цената на мачовете с Партизан, футболисти, които са добри професионалисти", коментира Стоев.

Треньорът разкри, че утрешната среща ще пропуснат защитниците Козмин Моци, Йордан Минев, Брайън Ангуло, Александър Барт и Георги Терзиев. Всички те са контузени. Наказан пък е нападателят Жуниор Кишада.