Енрике Иглесиас и бившата тенисистка Анна Курникова са сключили тайно брак, пише Lifestyle.bg. Повод за заключението е изказване на певеца по време на снощния му концерт в Москва. Енрике се обърна към Курникова с думите "това е моята съпруга Анна". Изпълнителят но "Hero" нито за миг не се поколеба да се поправи, дори и след възторжените възгласи на многохилядните си фенове.

От дълго време двамата са притискани от медии и фенове да сключат брак, но винаги са отхвърляли тази идея. Преди време самият Иглесиас каза в едно интервю:

"Харесва ми да бъде баща, но не мисля, че сега е най-подходящото време. Анна казва, че ще бъда чудесен татко... Тя не е бременна и отгоре на всичкото не смятам, че е необходимо да се женим. Не смятам, че сватбата ще ме направи по-щастлив. Но тя обожава децата и ще стане страхотна майка".

На фона на тези изказвания е възможно думите му на концерта в Москва да са просто лапсус. Но защо пък да не са израз на отношението им един към друг, които дори и без да сключили брак се чувстват като съпруг и съпруга.