Eдно от най-интересните имена в новия ЦСКА е Николай Цветков. Известният с прякора Демона футболист се очертава като бъдеща звезда на "червените". Той играе като атакуващ халф, най-добре се чувства зад нападателя. Роден е на 10 август 1987 година във Видин. Юноша е на Литекс, но не записва мач за ловчанлии.

Демона прави име в Спортист (Своге). Отива там през 2008 година, когато под ръководството на Атанас Джамбазки тимът играе бараж за влизане в "А" група и го печели. Цветков участва във всичките мачове, лидер е и често бележи голове.

Topsport.bg попадна на интересна снимка. На нея Ники Демона диша във врата на... настоящия си треньор в ЦСКА - Христо Янев. В люта битка за топката тогавашният халф на Литекс пази кълбото от звездата на Своге.

Сега Демона и Джуджето са от едната страна на барикадата в опит да върнат ЦСКА в "А" група. За целта Цветков първо трябва да подава и вкарва във "В" група, след което да продължи и в "Б". Сектор Г да обогати фолклора си с рефрен "С Демон и Джудже ЦСКА в "Б"...