Бившият национал на Франция и България Васил Евтимов изрази мнение, че Левски може да бъде спасен по подобие на Билбао в Испания. Славният иберийски тим бе пред закриване преди няколко години, но благодарение на феновете бе спасен, а привържениците придобиха основен пакет акции.

"Дано да се намери някой, който да помогне на Левски. Спомням си преди години в Испания един отбор беше пред фалит - Билбао, и тогава феновете спасиха отбора. Защо да не стане и в България!?", коментира 37-годишният Евтимов пред Bulgaria On Air. Центърът се завърна при шампионите в началото на месеца, като все още не може да навлезе в най-добрата си форма. За него това е трети престой в Левски, където игра през 2008-а и 2011-а.

"Това, което ме кара да играя още, е, че изпитвам любов към играта. Това е моят живот. Не съм на 25, 28 или 30, на възраст съм, но ще опитам да помогна на отбора с опит и това, което мога'да го дам, ще го дам на 100%. Знаех Всичко за ситуацията в Левски. Бях напълно наясно за какво става въпрос. Поздравявам момчетата, които останаха до самия край. Това са истинските момчета, които са израснали в школата и дават всичко от себе си, за да оцелее отборът. Гордея се с тях", допълни възпитаникът на Северна Каролина.