Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев коментира поражението с 1:2 от Реал (Мадрид), в срещата между двата тима от груповата фаза на Шампионската лига.

Двубоят, игран на Националния стадион "Васил Левски" бе изключително оспорван, като европейският първенец определено подцени българския си опонент и насмалко не съжалява горчиво за това.

Попадението за разградчани вкара Марселиньо, разписал се още в 8-ата минута.

"Днес малкият Марселиньо и големият Роналдо струваха горе-долу еднакво. Видяхме, че при определени условия нашите състезатели са способни да се мерят и с най-големите в света. Да, Реал е най-добрият отбор в света, а Ливърпул, с който играхме преди това, не е много по-слаб.

Може да се каже, че на моменти виждам как състезателите ми не са достатъчно мотивирани за вътрешния шампионат. Нормално е, според мен, те да отделят огромна част от вниманието си на Шампионската лига. Пробвахме и с глоби, и с други санкции, но просто това е моментно състояние, което няма как да променим.

От делегацията на Реал ми признаха, че според тях истинският, заслужен резултат днес е бил равният. Трябваше да зарадваме феновете с поне точка.

Един от големите проблеми при нас сега ще бъде как да накараме футболистите си да приемат за еднакви мачовете в Европа и тези в България".

Какво още каза Домусчиев за мача вижте ТУК!