Бившият футболист на Левски Христо Йовов сподели, че тимът се развива във възходяща линия и е показал далеч по-добър футбол срещу Лудогорец, отколкото в първите два кръга с Ботев и Литекс. "Мисля, че през първото полувреме в Разград отборът игра добре. Може би темпото, което наложиха домакините, изцеди "сините" и в края не им стигнаха силите. Но Левски по всички параграфи надбяга Лудогорец до гола, което в последните години беше патент на разградчани - те винаги са били добре подготвени. В този мач обаче "сините" стояха много добре кондиционно.

В първите две среши с Ботев и Литекс не бе показано съшото лице и затова бяха взети само две точки. Имаше варианти дори и те да не бъдат спечелени. Може би точно когато момчета най-много заслужаваха да вземат нещо - не го направиха. Все още обаче са минали само три кръга и останалите отбори показват колебания. Няма нито един, който да демонстрира постоянно ниво. Трябва да изчакаме, преди да правим някакви сериозни изводи, защото в момента Левски играе без чист нападател и това също дава отражение", обясни Йовов и коментира предстоящото гостуване на "Тича".

"Отборът по принцип играе трудно във Варна. Този мач за мен ще е Рубикон. Може би, ако Левски пак е колеблив, ще има негодувание и атаки след него. Дано тимът да покаже играта от първите 60 минути в Разград. Ако това се случи, то "сините" имат големи шансове да стигнат до успех. Трябва да се обърне сериозно внимание на Черно море, защото това е доста стойностен отбор. Да се надяваме, че теренът е достатъчно добър, за да се видят футболни достойнства", каза Бижутера.

Той коментира и налагането на юноши в състава, което бе част от неговата концепция като ръководител на "Герена". "Нека да видим дали е просто, защото такава е ситуацията, или това е курсът, който трайно е поел клубът. Да се надяваме, че ще продължават да се налагат юноши, но в крайна сметка това не трябва да е на всяка цена. Ако дадените футболисти заслужават и показват достойнства и качества, то е нужно да се продължи да им се гласува доверие. Преди всичко обаче от Левски се очакват резултати. Не смятам, че трябва да е някакво безкрайно оправдание, че понеже се налагат юноши и затова отборът не печели. Аз като фен се радвам, когато има толкова млади момчета, но в крайна сметка искам и да побеждаваме. Не смятам и че Левски е с толкова малък бюджет. Мисля, че новите собственици вече наляха някакви пари в клуба, тъй като изчезнаха писанията за неплатени заплати. Това е правилен ход, предоставя се добра обстановка за работа на треньорите и футболистите", завърши бившият халф.