Трансферна цел номер 1 на Левски - Лесли де Са сподели специално пред Topsport.bg защо се провали идването му на „Герена". Припомняме, че именно юношата на Аякс бе така желаният нападател от Стойчо Стоев. Техническите характеристики пасваха идеално на „синята" формация, но в крайна сметка Лесли продължи кариерата си в холандската Ередивизи.

„Питайте моя мениджър защо не дойдох в Левски. Бях запознат с офертата на българите, но така се стекоха обстоятелствата, че останах във Вилем II. Повече не желая да коментирам тази тема", бе краткият коментар на крилото, което все още е собственост на гранда Аякс.

Topsport.bg направи опит да се свърже с мениджърската агенция, държаща правата на Де Са - Perfect Element BV, но от там отказаха какъвто и да е коментар по темата. Въпросната компания защитава интересите на популярни футболисти като Исмаил Айсати (минал през Ливърпул) и Александер Бютнер (бивш бранител на Манчестър Юнайтед).

Ръководството на Левски не би трябвало да съжалява за проваления трансфер на Лесли Де Са, тъй като от началото на сезона той все още няма гол за Вилем II. Появите му с екипа на „трикольорите" пък са епизодични и не впечатляват феновете на „Кьонг Вилем II Щадион".