Треньорът на ЦСКА Христо Стоичков обяви, че още в началото на идната седмица ще стане ясно, дали и кои играчи на Литекс ще подсилят „червените". Ицо също така отрече слуховете, че Мартин Петров може да се върне на „Българска армия".

„В понеделник или най-късно вторник ще стане ясно дали играчи на Литекс ще дойдат в ЦСКА. Не е сериозно да говорим, че ще връщаме Мартин Петров. Ами то и Бербатов да върнем, и Любо Пенев, Трифон Иванов, аз да се върна, да направим един отбор юнаци. Не вярвам, че на фона на това, което е постигнал, Мартин ще се върне в България", заяви Стоичков в предаването „Дикoff" по Нова Телевизия.

„Естествено, че ще има нови играчи, защото и времето ни е малко. Трябва да преценим разумно играчи, които ни предлагат. Ще го направим това с цялото спортно-техническо ръководство", подчерта още Ицо.

„Не е моя работа и не мога да кажа, какво се разбират г-н Борисов и г-н Ганчев. Моите договори са безсрочни. Искам само да има респект и уважение. Футболистите да са обезпечени и да мислят само за футбол. Договорът най-малко ме касае. Моите претенции към ръководството са играчите да си получават всичко навреме и всичко да е обезпечено.Засега, каквото съм поискал, е изпълнено на 100%. Ще изисквам футболистите да си получават заплатите", сподели Стоичков.

„Всичко около отбора е спокойно. Изисквам по-голяма дисциплина по време на тренировките. Ако искат да станат добри футболисти, нормално е да се вземат мерки. По време на подготвителен период е нормално нещата да са по-редуцирани. Когато имаш две тренировки на ден е по-добре да си починеш,а не да пишеш във Фейсбук", каза още Стоичков.

„Поради много фактори дойдох в ЦСКА. Естествено, принос има и Гриша Ганчев. От ЦСКА започнах моя дълъг път в кариерата си. Естествено, че не мога да подмина отборите, в които съм играл. ЦСКА бе отборът, който ми е дал път в големия футбол", завърши Ицо.