Треньорът на Интер  Роберто Манчини очаква много тежък сблъсък с Наполи тази вечер. "Нерадзурите" гостуват на "Сан Паоло" в Неапол в своеобразно дерби между първия и втория във временното класиране в Серия "А".

Наставникът смята, че това ще е важен тест за отбора му, но в същото време вярва, че този мач няма да е чак толкова важен в битката за титлата.

"В тези мачове трябва да се раздадеш както в защита, така и в нападение. В момента сме на върха в класирането на две точки пред Наполи, така че срещата е доста важна. Това ще е важен тест за нас, но резултатът няма да е от чак толкова голямо значение. Каква ще бъде тактиката ми? Един треньор винаги търси да пусне състав, който ще създаде най-много проблеми на съперника. Бих искал винаги да печелим с по 3:0 и да играем атакуващо, но това не е толкова лесно. Ако не се защитаваш добре срещу големите отбори, трудно ще побеждаваш. Една победа би ни дала увереност, но тя няма да има толкова голямо значение, тъй като сме още в началото на сезона", смята Манчини.