Лукаш Гикиевич може да заиграе отново в титулярния състав на Левски.

Таранът бе изгонен от отбора, след като напсува хамалски треньора Стойчо Стоев по време на мача с Марек в Дупница. Полякът дори използва сръбска ругатня, за да е сигурен, че ще бъде разбран.

Оттогава Гикиевич не тренира с първия отбор, но това скоро може да се промени. Една от причините за това е контузията на Валери Домовчийски, която оставя "сините" без централен нападател.

Очаква се Домо да успее да се възстанови до финала за Купата на България срещу Черно море, но в клуба предпочитат да имат резервен вариант, ако това не се случи.

Другата причина за евентуалното връщане на Гикиевич в отбора е, че той плаши да даде клуба на ФИФА. В понеделник той би трябвало да се срещне с шефовете на "сините" в компанията на адвоката си и двете страни да опитат да стигнат до някакво решение.

Официално Гикиевич бе изваден от първия отбор заради "системно нарушаване на правилника". От друга страна обаче клубът е спрял да плаща заплата на играча, като така също е в нарушение. В тази връзка е възможно двете страни да постигнат компромис и Лукаш да започне отново да тренира с представителния отбор.

От "Герена" твърдят, че треньорът Стойчо Стоев е готов да върне нападателя, но директорът Георги Иванов е твърдо против подобно нещо. той предпочита договорът на поляка да бъде разтрогнат възможно най-скоро.