Владимир Кличко заяви, че „Зауерланд" и Кубрат Пулев го атакуват нарочно за прословутия вече допинг контрол. Според украинския боксьор с обвиненията, че отказва про­верки, всъщност се целяло да го провокират психологически.

„Цялата тази тема винаги идва от „Зауерланд". И преди мача с Поветкин беше също­то. Опитват се да ми влязат под кожата", заяви световният шампион в тежка катего­рия пред „Полсат".

38-годишната легенда се раздразни от въпроса дали Кобрата е по-силен съперник от предишния претендент за титлите му Алекс Лиапай, с когото не срещна проблеми.

„А какво ще кажете, ако Пулев бъде нокаутиран в пър­вия рунд? Пак ли ще се окаже слаб съперник. Не подценя­вам никого, винаги преди мач съм подготвен 100%, така че опонентът ми да не може да пласира нито един удар", кате­горичен бе Кличко.

Той и Пулев навлизат във финалната част от подготов­ката си за дългоочаквания сблъсък на 15 ноември в Хам­бург. Украинецът прави спаринги с трима свои сънародни­ци в Австрийските Алпи, а най-добрият ни боксьор е в Германия.

*Хинденбург - легендарен дирижабъл, един от последните по рода си. Подробности - тук.