„Бием Манзоро с пръчка, всеки път, когато си помисли за друг отбор. Само така успяваме да го задържим в Славия", каза в свой стил президентът на „белите" Венцеслав Стефанов пред в. „Меридиан мач“.

В понеделник вечер неговият отбор победи с 3:0 Пирин в Благоевград и поведе колоната в „А" група. Над всички на стадион „Христо Ботев" обаче отново бе френското крило на Славия Жереми Манзоро. Той се отчете с два гола, а освен това направи на пух и прах защитата на Пирин.“

„За мен радващото е, че играем като отбор. Дори и без някои от основните ни футболисти, постигаме добри резултати. Но за момента са минали само два мача. Остават още 34. Този сезон нивата е много дълга", допълни Стефанов.

„Георги Кабаков свири правилно в този мач, дузпата за нас бе стопроцентова. Колкото до реакцията ми срещу псувните на феновете към мен ще кажа: покойната ми майка е в гроба от 7-8 години и някакви идиоти да седят и да ме псуват по най-вулгарен начин, би вбесило всеки човек. Моето потекло е македонско. Аз обичам всички отбори от Югозападна България, имам слабост към Пирин. Разбрах,че националният треньор Ивайло Петев е бил на мача, не съм говорил с него, не знам кои играчи гледа", смята Стефанов.

„Крачунов все още мисли дали ще подпише с нас. Ако не го направи, ще вземем чуждестранен бранител", завърши Стефанов.